Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78. yıldönümünde, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Güzelyurt Ortaokulu Müdürlüğü

Kas

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü dolayısıyla düzenlediği Resim Yarışmasında 4.Sınıf öğrencilerimizden Aysu AKHAN 2.liği ve Elif Fidan AYDINHAN 3.lüğü almıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Kas

"Adını Türk tarihine altın harflerle yazdıran büyük şahsiyet sen Türk milletinin kalbinde ebedi yaşayacaksın."

Kas

Hafta Sonları TEOG Kurslarımız devam etmektedir. Değerli öğretmenlerimize vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Saygı Duruşu akabinde İstiklâl Marşı´nın okunmasıyla başladı. Öğretmenimiz Erdem ATİK ´in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından öğrencilerlimiz tarafından okunan şiirlerle devam etti. Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen turdaki bisiklet sevdalıların getirdikleri kırtasiye malzemeleri öğrencilere ve  Denizli Büyükşehir Belediyesi´nin gönderdiği "Çocuk" dergisi öğrencilere dağıtıldı.

Ekm

Cumhuriyet”in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Çameli Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Bisiklet Turunda bisikletçiler okulumuzu ziyaret etmeyi unutmadılar. Öğrencilerimize hediyeler dağıtan bisiklet sevdalıları daha sonra yollarına devam etti.

Ekm

Destek Eğitim Odası çalışmalarımız devam etmektedir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Yapılan seçim sonucunda İlkokul Meclis Başkanı M.Emin AKŞİT , Ortaokul Meclis Başkanı M.Ali AYDINHAN seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

Ekm

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Veli Ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat UZUN okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Okulumuzda bir süre incelemelerde bulunduktan sonra ayrılan Sayın Murat UZUN´a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

İlkokul 1.Sınıf Öğrencilerine yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi verildikten sonra Diş Taraması yapıldı. 3.Sınıf öğrencilerimize de flor-jel uygulaması yapıldı.

Ekm

Öğretmenlerimiz Olcay KAMBİRİMER ve Gonca YAT gözetiminde Satranç Egzersiz çalışmalarımız başladı.

Ekm

İlkini geçen hafta yaptığımız Veli Ev Ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Ekm

Okulumuz velileri ile Okul Aile Birliği toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıya katılan velilerimize teşekkür ederiz.