2017 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Yoğun kar yağışı nedeniyle 30 Aralık Cuma günü tüm öğrencilerimize okullar tatil ilan edilmiştir. Duyurulur.

Köyümüze yılın ilk karı yağdı. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler karın sevincini doyasıya yaşadılar.

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Kutlandı.

Okulumuzda Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerine yönelik Kuru Üzüm dağıtımı başladı.

Çameli Halk Sağlığı Ekipleri tarafından okulumuz 1.Sınıf öğrencilerine Kızamık ve Karma Aşı (Difteri, Boğmaca, Tetanoz, Çocuk felci, Hemofilus influenza B ) uygulandı.

Çameli Halk Sağlığı ekipleri tarafından okulumuz 8.Sınıf öğrencilerine aşı uygulaması yapıldı.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Aralık ayı "Demokrasi" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.

Anasınıfı, 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine yönelik Flor-Vernik Uygulaması yapıldı.

Okulumuz TEOG sınavında ilk üçe giren öğrencilerimizi Okul Müdürümüz Fethiye Gezisine götürdü. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Okul Müdürümüz Hüseyin AVCI´ya öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Başta okulumuz öğretmenleri olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde TEOG sınavına girecek başta okulumuz 8.Sınıf öğrencileri olmak üzere tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Veli Ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Velilerimize misafirperverlikleri için, öğretmenlerimiz Muhammed ALTUNIŞIK ve Erdem ATİK´e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Kasım ayı "Vatanseverlik" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.

Veli ev ziyaretlerimiz planlandığı gibi tüm hızıyla devam ediyor.                                                                                                                                                                                                                     İlgili fotoğraflar için lütfen tıklayınız.