Mrt

Öğretmenlerimiz Faruk Kağan AYDIN ve Arife CAN rehberliğinde öğrencilerimizle birlikte bahçemizi ağaçlandırdık.

Mrt

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Mart ayı "Adalet" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı düzenlendi.

Şbt

Denizli İl Millî Eğitim Müdürlüğü ARGE biriminin hazırladığı ve okullarımız arası kaynaşmayı artırmaya yönelik "Kardeş Okul Projesi" kapsamında geçen yıl İlkokulumuz Acıpayam Osman Manisalı İlkokulu ile Kardeş Okul olmuş, bu senede Ortaokulumuz Merkezefendi Hacı Halil Bektaş Ortaokulu ile Kardeş Okul olmuştur.

Şbt

Destek Eğitim Odası çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Çameli Jandarma Trafik ekipleri tarafından öğrencilerimize Trafik Eğitimi verildi. Trafik ekiplerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Şubat ayı "Sabır" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Onur ÖZAYDIN ile birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürümüz Sayın Mehmet Kürşat SARÇIN okulumuzu ziyaret ettiler.

Ock

Denizli Valisi Sayın Dr. Ahmet Altıparmak,Çameli Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Başarı Sizden, Ödül Bizden" projesi kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Ock

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının 1.Dönemi sona erdi. Herkese İyi Tatiller...

Ock

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat UZUN, okulumuzda incelemelerde bulunduktan sonra öğretmenlerimizle birlikte kahvaltıya katıldı. Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ock

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa gerçekleşen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında öğrencilerimize ayakkabı dağıtımı yapıldı.

Ock

Yoğun kar yağışı ve sonrasında oluşabilecek buzlanma riski nedeniyle 11.01.2017 Çarşamba günü okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir.

TEOG Sonuçları Açıklandı.
Sonuç ekranına ulaşmak için lütfen tıklayınız:

Ara

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlanan EDEP Ocak ayı "Sorumluluk" teması "Veli Mektubu" yayınlanmıştır.