Türkçe Öğretmenimiz Gülşah GENGİZ okulumuz koridorına "Okumanın Saati Yoktur" etkinliğini gerçekleştirdi.

Öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan ekimiz Çameli Yeşilyayla Mahallesinde oturan Kıbrıs Gazisi Ali HUY'u evinde ziyaret etti.

Fen Bilgisi Dersi Sıvı Basıncı ile Futbol Sahası Etkinliği

Fen Bilgisi Dersi Su Roketi Deneyi

Akıl Oyunları Atölyemizin Afiş Tasarımları yerini aldı.

25 Aralık-8 Ocak tarihleri arasında 5 tur üzerinden oynanacak olan Satranç Turnuvamız başlıyor. Son başvuru tarihi 23 Aralık olup, müracaatlar Akıl ve Zeka Oyunları Kulüp Danışman Öğretmeni Olcay KAMBİRİMER'e yapılacaktır. Turnuvaya katılacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemiz Şekilleniyor

7.Sınıflar Yerli Malı Haftası Etkinlikleri

8.Sınıflar Aşı oldu.

7. ve 8.Sınıflar Deneme Sınavı oldu.

Akıl ve Zeka Oyunları etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz Mangala Turnuvamız Sonuçlandı. 5 Tur üzerinden oynanan oyunlar sonucunda Mustafa AKHAN 1.liği, Mervegül İLAL 2.liği ve Zeliha ÇALHAN 3.lüğü elde etmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

6.Sınıflar İngilizce Dersi "How do you feel" Nasıl Hissediyorsun? Etkinliği

Mangala Turnuvamız 2. ve 3. Turlar Tamamlandı.

Mangala Turnuvamız başladı. Tüm hızıyla devam ediyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları