T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt Ortaokulu

Haber Arşivi

Eyl

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun. 

Güzelyurt Ortaokulu Müdürlüğü

Eyl

Başta okul müdürümüz Sayın Hüseyin AVCI olmak üzere okulumuz idaresine ve boya-badana işlemlerinde değerli emeklerinden dolayı İbrahim İLAL ve Ramazan ÇALHAN´a teşekkür ederiz.

Ağu

Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle.

Ağu

             Okulumuzda yazın Matematik ve İngilizce derslerinden açılan Yetiştirme Kursu tamamlandı. Kurs öğretmenlerimiz Muhammed ALTUNIŞIK ve  Erdem ATİK´e değerli emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

2016 TEOG Yerleştirme sonuçları açıklandı. Buna göre okulumuzda liselere yerleşen öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

Okulumuz 5/A Sınıfı öğrencisi Muhammed Ali AKŞİT Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazanarak burs almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Tem

Ramazan Bayramınızı En İçten Dileklerimizle Kutlar, Sağlıklı ve Huzurlu Günler Dileriz.

Güzelyurt Ortaokulu Müdürlüğü

Haz

İyi Tatiller Dileriz.

Güzelyurt Ortaokulu Müdürlüğü

Haz

Okulumuz 8.Sınıf öğrencisi Kenan ÇAKAR hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kendisine Allah´tan Rahmet, Kederli Ailesine ve Yakınlarına Sabır ve Başsağlığı Dileriz. Allah Rahmet Eylesin...

Haz

Okulumuz 8.Sınıf öğrencisi Ali Osman DEĞİRMENCİ TEOG 1.liği ve okul 1.si ödülü olan tabletini ve bisikletini aldı. Yine Okul birincilerimiz olan 4.Sınıf öğrencisi Müberra ÇALTUŞ ödülü olan bisikletini aldı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası Küçük Kızlar kategorisinde 1.lik elde eden öğrencilerimiz kupalarını kaldırdı. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvasında 3.lük elde eden İsmail Emin AKŞİT madalyasını düzenlenen törenle aldı. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürümüz Sayın Erdinç KARA´nın koordinatörlüğünde sürdürülen Çameli İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesi tanıtım toplantıları okulumuz 4. ve 8.Sınıf Öğrenci ve Velilerine gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Okul Pikniğimizi bugün gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Küçükler Dalında Kız Furtbol Turnuvasında öğrencilerimiz Şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Barış NEBİÇAVUŞOĞLU´na değerli emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.