Etiket Sonuçları: İngilizce

6.Sınıf İngilizce Dersi Past Tense (Geçmiş Zaman) Konulu Etkinlik Videosu

7.Sınıf İngilizce Dersi Superstitions Konusu Tiyatro Etkinliği

7.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce Dersi Wild Animals Ünitesinde öğretmenleri Kağan AYDIN ve okulumuz personeli İbrahim İLAL´in yardımı ile Acıpayam Orman Bölge Müdürlüğü´nden ücretsiz temin ettikleri kuş yuvalarını okulumuz bahçesinde bulunan ağaçlara astılar.

6.Sınıf İngilizce "feeling and emotions" Konusu Speaking Etkinliği Videosu

5.Sınıflar "ability and inability" Konusu Speaking etkinliğinde öğrenciler gerçek materyaller ile dersekatılım gösterdiler.

8.Sınıf İngilizce Dersi Cooking Videosu

7.Sınıflar İngilizce Dersi Wild Animals Sokak Hayvanları için barınak yaptılar. Barınakların üzerine ingilizce slogan yazdılar. Öğrenciler ders esnasında hem ingilizce konuştular hem de hayvan ve doğa bilincine eriştiler. Daha sonra yaptıkları barınakları okul bahçemizin çeşitli yerlerine koydular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuzda Dyned Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Öğrencilerilerimiz ders araları ve öğle arasında Dyned çalışmaları yapmaktadır.

5.Sınıf İngilizce Dersi "Giving Direction" Konusu Etkinliği. Öğrencilerimiz yapılan maket üzerinde yer-yön tarif ettiler.

7.Sınıflar Wild Animals Konusu Videosu

6.Sınıflar Kuklalar ile Speaking Etkinliği

5.Sınıflar "giving directions" Konusu Yer-Yön Pankart Çalışması

5.Sınıflar İngilizce My Town Ünitesi Giving Direction (yer yön tarifi verme) konusu dans ve müzik eşliğinde işlendi.

Küçük kartlarda yazan ingilizce sorular sevşyelerine göre puanladırılarak, sırası gelen öğrenciler kartları çekip sorulara doğru cevap verenler puanı alır.

Öğrenciler iki gruba ayrılarak, iki dakıka içinde kelime havuzundan kelime ve cümle ögelerini seçip tahtaya yapıştırır. Yapıştırılan her doğru cümle ögesi için puan alan öğrenciler en fazla puan toplamaya çalıştılar.

6.Sınıf Food and Drinks Konusu Memory Game Etkinliği

6.Sınıf İngilizce Dersi "splash" kelime tekrar oyunu ile konuyu pekiştirdiler.

Kelimelik adlı Tv programından esinlenerek hazırlanan Kelime oyunu ile öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendikleri kelimeleri pekiştirdiler.

7.Sınıflar İngilizce Dersi "past tense irregular verbs" konusu Düzensiz Fiiller Memory Card Oyunu

6.Sınıflar İngilizce "yummy breakfast" ünitesi Kahvaltı Etkinliği

5.Sınıflar İngilizce "Like and Dislike" Etkinliği. Maske ve pankart sayesinde konu somutlaştırıldı.

7.Sınıf İngilizce dersinde düzensiz fiileri yapboz oynayarak öğreniyorlar. Fiillerin 1. ve 2. hallerinin yazılı olduğu yapbozları bulup eşleştirdiler.

5.Sınıflar Puppet Etkinliği ile Speaking Çalışması yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutlarız.

7.Sınıflar İngilizce derslerinde İnteraktif Oyun uygulaması ile dersleri daha eğlenceli geiriyor. Öğretmenleri Kağan AYDIN rehberliğinde çalışmalarını sürdüren öğrencilerimize başarılar dileriz.

5.Sınıflar İngilizce dersi Countries and Nationalities konusunda Öğretmenleri Kağan AYDIN rehberliğinde bayrak etkinliklerini yaptılar.

6.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri Kağan AYDIN rehberlğinde Muppet Show etkinliği yaptılar.