Etiket Sonuçları: 5.Sınıf

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Poster Çalışması

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi İyi ve Kötü Çevre Konulu Sunum Etkinliği

Nis

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi İnsan ve Çevre Ünitesi Biyoçeşitlilik Konulu Etkinlikte öğrencilerimiz doğayı keşfetti.

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Işığın Yayılması Konulu Etkinlikler

Nis

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Isı Maddeleri Etkiler Konulu Etkinlik (Balona ne oldu?)

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Termometre Yapım Etkinliği

5.Sınıflar Matematik Dersi 14 Mart Dünya Pi Günü Etkinliği

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Madde ve Değişim Isı Maddeleri Etkiler Konulu Etkinlik: Isınan paraya ne oldu? Isınmadan önce para iki çivinin arasından geçmekte iken ısındıktan sonra ise genleşmenin etkisiyle geçememektir.

5.Sınıflar Matematik Dersi Temel Geometrik Kavramlar Konulu Etkinlik

5.Sınıf Matematik Dersi Yüzde Hesaplamaları Konulu Etkinlik

5.Sınıf Hava Direnci Büyüklüğü cisimlerim temas yüzeylerine bağlı mıdır? Etkinliği ve 6.Sınıf Maddenin Tanecikli Yapısı Ünitesi Yoğunluk konulu Etkinlik

5.Sınıf Fen Bilimleri Medde ve Değişim Ünitesinde kavanozdaki değişim adlı etkinlik

5.Sınıflar  Fen Bilimleri Dersinde Maddenin Ayırt Edici Özellikleri konusunda yereyağ ve buzu ısıtarak, erime ve kaynama noktalarına baktılar.

5.Sınıflar "ability and inability" Konusu Speaking etkinliğinde öğrenciler gerçek materyaller ile dersekatılım gösterdiler.

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Sürtünme Kuvveti Etkinliği-2

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Sürtünme Kuvveti Etkinliği

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Dinamometre İle Ölçüm Etkinliği

5.Sınıflar Yıkıcı Doğa Olayları Yanardağ Patlaması

5.Sınıflar Kuvvet ve Hareket Ünitesi Etkinliği

6.Sınıflar Dolaşım Sistemi Sağlığı Etkinliği

8.Sınıf Basit Makineler Ünitesi Çarklar Konusu Etkinliği

5.Sınıflar Matematik Dersi Denk Kesirler Eşleştirme Oyun Etkinliği

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Canlıları Sınıflandırma Etkinliği

5.Sınıf Matematik Dersi Denk Kesirleri Buluyorum, Bardakları Dolduruyorum Etkinliği

5.Sınıf İngilizce Dersi "Giving Direction" Konusu Etkinliği. Öğrencilerimiz yapılan maket üzerinde yer-yön tarif ettiler.

5.Sınıflar "giving directions" Konusu Yer-Yön Pankart Çalışması

5.Sınıf Kesirlerle Sıralama Kesir Modeli Oluşturma Etkinliği

5.Sınıflar İngilizce My Town Ünitesi Giving Direction (yer yön tarifi verme) konusu dans ve müzik eşliğinde işlendi.

5.Sınıflar Üslü Sayıları Buluyorum Puzzle´ı Tamamlıyorum Etkinliği

5.Sınıflar 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü nedeniyle Doğal Sayılarda Çarpma İşlemi etkinliği gerçekleştirdiler. Etkinlikte verilen çarpma işlemlerini boyandığında Atatürk Silüeti ortaya çıkıyor.

5.Sınıf Yıkıcı Olaylar Deprem Tatbikatı Etkinliği

5.Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Yıkıcı Doğa Olayları Deprem Çantası Etkinliği

5.Sınıflar İngilizce "Like and Dislike" Etkinliği. Maske ve pankart sayesinde konu somutlaştırıldı.

5.Sınıflar Puppet Etkinliği ile Speaking Çalışması yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutlarız.

5.Sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersinde öğretmenleri Emine SOYKAN rehberliğinde Oyuncak konulu "El Yapımı Oyuncaklarını" sergilediler. Başta öğretmenleri olmak üzere öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyoruz.

5.Sınıflar İngilizce dersi Countries and Nationalities konusunda Öğretmenleri Kağan AYDIN rehberliğinde bayrak etkinliklerini yaptılar.

5.Sınıflardan Fen ve Teknoloji dersinde Ay´ın Evreleri etkinliğini yaptılar. Öğretmenleri Arife Can rehberliğinde etkinliklerini sürdüren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimiz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Arife CAN rehberliğinde 5.Sınıflar Güneş ve Dünya Modeli oluşturup, birbirlerine göre uzaklıklarını ölçmüşlerdir.

5.Sınıf öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenimiz Emine SOYKAN rehberliğinde Sözlük defterlerini oluşturdular.