Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Düşlerim Projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Su ve Kanalisazyon idaresi ( Deski ) Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Minik Minik Ellerim Susuz Büyümez Projesi" kapsamında 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz sergilenen Kısa Film ve Tiyatro gösterisine katıldılar.

Suyun öneminin tiyatro ve müzikal gösteriyle anlatıldığı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi..Program sonunda miniklere balon, Tişört,Resim defteri,rüzgar gülü ve su tasarrufu ile ilgili dergi ve boyama kitabı hediye edildi.

Yayın: 10.05.2017 - Güncelleme: 10.05.2017 22:35 - Görüntülenme: 412