Etiket Sonuçları: Öğretmenler Günü

Geleneksel olarak okulumuz öğretmen ve eşleri ile birlikte düzenlediğimiz  Öğretmenler Günü yemeğimizi gerçekleştirdik.

Her sene 24 Kasımda öğretmenlerimize sürpriz yapan öğretmenimiz Olcay KAMBİRİMER bu sene yine farklı bir çalışma ile öğretmenlerimize anlamlı bir hediye verdi. Olcay hocamıza öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz Gününü Pasta Keserek Kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizde İlkokullar arası düzenlenen Resim Yarışmasında 2. olan öğrencimiz Fatma Gül KAYA ödülünü aldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı

24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Hazırlanmış Okul Tanıtım Videosu

Öğretmenler Günü Hazırlıkları Sürüyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçemizde düzenlenen Öğretmen konulu İlkokullar arası resim yarışmasında 3.Sınıf öğrencimiz Fatma Gül KAYA 2. olmuştur. Öğrencimiz 24 Kasım Cuma günü ilçede düzenlenen programda ödülünü alacaktır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.