Etiket Sonuçları: Proje

Türkçe Öğretmenimiz Emine SOYKAN öncülüğünde "Kitabını Getir, Ayracını Götür" Projesi başlatılmıştır. Öğrencilerimiz okuduğu kitapları getirerek, okumadığı kitapları götürüyorlar. Öğrencilerimizin hazırladığı ayraçlardan hediyelerini alıyorlar. Projede emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Arife Can öncülüğünde Atık Pilleri Topla, Takımını Kolla Projesi başlamıştır. Öğrencilerimiz yıl boyunca tuttukları takımın kutusuna atık pilleri atması sağlanarak, sene sonunda en fazla toplanan takım belirlenecektir.

Teknolojinin Bilinçli Kullanımı Projesi ile ilgili anketler velilere gönderilmeye başlanmıştır. Velilerin; teknoloji kullanımı ile ilgili farkındalık düzeylerini arttırarak teknolojiyi bilinçli kullanmalarını ve çocuklarına teknoloji kullanımı konusunda doğru yönlendirmeler yapmalarını sağlamak, çalışmanın etkililiğini değerlendirmek amacıyla yürütülen proje Veliler ve Öğrencilere anketler uygulanarak, ölçekler değerlendirildikten sonra veliler ile grup çalışmaları yapılacaktır.