Etiket Sonuçları: Fen Bilimleri

6.Sınıf Fen Bilimleri Alternatif Yalıtım Malzemeleri Etkinliği

May

6.Sınıflar Fen Bilimleri Dersinde Bitkilerde ve Hayvanlarda Üreme Büyüme Gelişme ünitesinde bitkilerde çimlenme büyüme gelişmeyi yaparak ve yaşayarak öğrendiler.

6.Sınıf Fen Bilimleri Dersi İletken ve Yalıtkan Maddeler Konulu Etkinlik

8.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Elektriklenme Konusu Etkinliği

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Poster Çalışması

Nis

6.Sınıf Sesin Yayılmasını Önlemek için Ne Yapabiliriz?

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi İyi ve Kötü Çevre Konulu Sunum Etkinliği

Nis

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi İnsan ve Çevre Ünitesi Biyoçeşitlilik Konulu Etkinlikte öğrencilerimiz doğayı keşfetti.

Nis

6.Sınıf Fen Bilimleri Işık ve Ses Ünitesi Periskop Yapım Etkinliği ve Işığın Yansıması

Nis

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm Konulu Etkinlikler çerçevesinde öğrencilerimiz kullamadıkları eşyaları getirerek, ihtiyacı olan arkadaşlarıyla paylaştılar. Proje daha az atık çıkarmak, doğal kaynakları korumak, enerjiden ve iş gücünden tasarruf etmek amaçlı yapılmıştır.

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Işığın Yayılması Konulu Etkinlikler

Nis

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Isı Maddeleri Etkiler Konulu Etkinlik (Balona ne oldu?)

5.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Termometre Yapım Etkinliği

7.Sınıf Fen Bilimleri Karışımları Ayırma Yöntemleri

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Madde ve Değişim Isı Maddeleri Etkiler Konulu Etkinlik: Isınan paraya ne oldu? Isınmadan önce para iki çivinin arasından geçmekte iken ısındıktan sonra ise genleşmenin etkisiyle geçememektir.

7.Sınıf Elementlerin Sembolleri Etkinliği ve 8.Sınıf Kimyasal Tepkimeler Konusu Yanma Olayı Etkinliği

5.Sınıf Hava Direnci Büyüklüğü cisimlerim temas yüzeylerine bağlı mıdır? Etkinliği ve 6.Sınıf Maddenin Tanecikli Yapısı Ünitesi Yoğunluk konulu Etkinlik

5.Sınıf Fen Bilimleri Medde ve Değişim Ünitesinde kavanozdaki değişim adlı etkinlik

8.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi 3.Ünite Asit ve bazları ayırt etme etkinliği

8.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Işık ve Ses Ünitesi  Işığın Kırılması Konulu Etkinlikleri

5.Sınıflar  Fen Bilimleri Dersinde Maddenin Ayırt Edici Özellikleri konusunda yereyağ ve buzu ısıtarak, erime ve kaynama noktalarına baktılar.

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Maddenin Tanecikli Yapısı Ünitesinde çözünme hızına etki eden faktörleri incelediler ve karılımlar konusunda farklı karışımlr hazırladılar.

6.Sınıf Fen Bilimleri Işığın Düzgün ve Dağınık Yansıması

6.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Maddenin Tanecikli Yapısı Ünite Etkinliği

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Sürtünme Kuvveti Etkinliği-2

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Sürtünme Kuvveti Etkinliği

5.Sınıflar Fen Bilimleri Kuvvet Hareket Ünitesi Dinamometre İle Ölçüm Etkinliği

5.Sınıflar Yıkıcı Doğa Olayları Yanardağ Patlaması

5.Sınıflar Kuvvet ve Hareket Ünitesi Etkinliği

6.Sınıflar Dolaşım Sistemi Sağlığı Etkinliği

8.Sınıf Basit Makineler Ünitesi Çarklar Konusu Etkinliği

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Kuvvet Hareket Ünitesi Paskal Prensibi ile Çalışan Kepçe Modeli

5.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Canlıları Sınıflandırma Etkinliği

8.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Basit Makineler Ünitesi Bileşik Makineler Etkinliği

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Kuvvet Hareket Ünitesi Kayı-Sıvı-Gaz Basıncı Etkinliği

6.Sınıf Dolaşım Sistemi Etkinlikleri

8.Sınıflar Basit Makineler Ünitesi Eğik Düzlem Etkinliği

8.Sınıflar Basit Makineler Ünitesi Kaldıraçlar Konusu Etkinlikleri

5.Sınıf Yıkıcı Olaylar Deprem Tatbikatı Etkinliği

7.Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Duyu Organları Etkinliği

6.Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Solunum Sistemi Etkinliği

5.Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Yıkıcı Doğa Olayları Deprem Çantası Etkinliği

7.Sınıflar Denetleyici ve Düzenleyici Sistem etkinliği ve 8.Sınıflar Hücre Bölünme Çeşitleri etkinliği yaptılar.

6.Sınıflar Fen ve Teknoloji dersinde İskelet Sistemi etkinliği yaptılar. Başta öğretmenleri olmak üzere öğrencilerimizi kutlarız.

5.Sınıflardan Fen ve Teknoloji dersinde Ay´ın Evreleri etkinliğini yaptılar. Öğretmenleri Arife Can rehberliğinde etkinliklerini sürdüren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Fen ve Teknoloji Öğretmeni Arife CAN rehberliğinde 6.Sınıf öğrencilerimizden İskelet Sistemi, 7.Sınıf öğrencilerimizden Boşaltım Sistemi etkinliği yaptılar.

Öğrencilerimiz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Arife CAN rehberliğinde 5.Sınıflar Güneş ve Dünya Modeli oluşturup, birbirlerine göre uzaklıklarını ölçmüşlerdir.