Etiket Sonuçları: 8.Sınıf

8.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Elektriklenme Konusu Etkinliği

7.Sınıf Elementlerin Sembolleri Etkinliği ve 8.Sınıf Kimyasal Tepkimeler Konusu Yanma Olayı Etkinliği

5.Sınıf Hava Direnci Büyüklüğü cisimlerim temas yüzeylerine bağlı mıdır? Etkinliği ve 6.Sınıf Maddenin Tanecikli Yapısı Ünitesi Yoğunluk konulu Etkinlik

Okulumuz Matematik öğretmeni Muhammed Altunışık öğrencilerin hem kitap okumasını hemde matematik dersini sevmelerini sağlamak amacıyla ortaokul 8.sınıf "15 öğrenci 15 matematik sevdiren kitap" ile projeye başlamışlardır. Projede öğrenciler her hafta bir kitap okuyacak ve hazırlanan panoda ilgili bölüme tik atacaktır. Projenin yaklaşık 4 ay sürmesi hedeflenmektedir.

8.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi 3.Ünite Asit ve bazları ayırt etme etkinliği

8.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Işık ve Ses Ünitesi  Işığın Kırılması Konulu Etkinlikleri

8.Sınıflar Matematik Sınıfı Etkinlik Panosu

Öğrencilere dağıtılan üçgen modeli üzerinde kenarlarından ve köşelerinden katlanarak kenarortay-açıortay ve yükseklik çizimleri gerçekleştirildi.

8.Sınıf İngilizce Dersi Cooking Videosu

5.Sınıflar Kuvvet ve Hareket Ünitesi Etkinliği

6.Sınıflar Dolaşım Sistemi Sağlığı Etkinliği

8.Sınıf Basit Makineler Ünitesi Çarklar Konusu Etkinliği

8.Sınıflar Fen Bilimleri Dersi Basit Makineler Ünitesi Bileşik Makineler Etkinliği

6 farklı renkteki kartonlar kesilerek koni modeli oluşturuldu. En küçük koniden başlanarak sırasıyla S-N-Z-Q-I-R yazıldı. Etkinlik sonunda Koniler iç içe geçirerek gerçek sayıları öğrenmeleri amaçlanmıştır.

8.Sınıflar Tetanoz ve Difteri Aşısı Uygulandı.

8.Sınıflar Teknoloji Tasarım Dersi Düzen Kuşağı  Çalışması

8.Sınıflar Basit Makineler Ünitesi Eğik Düzlem Etkinliği

8.Sınıflar Basit Makineler Ünitesi Kaldıraçlar Konusu Etkinlikleri

Kelimelik adlı Tv programından esinlenerek hazırlanan Kelime oyunu ile öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendikleri kelimeleri pekiştirdiler.

8.Sınıflar öğretmenleri Muhammed ALTUNIŞIK ile birlikte moral motivasyon gezisine katıldılar. Gezi sonrası yemek yiyip yorgunluklarını attılar.

7.Sınıflar Denetleyici ve Düzenleyici Sistem etkinliği ve 8.Sınıflar Hücre Bölünme Çeşitleri etkinliği yaptılar.