Etiket Sonuçları: 7.Sınıf

Nis

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm Konulu Etkinlikler çerçevesinde öğrencilerimiz kullamadıkları eşyaları getirerek, ihtiyacı olan arkadaşlarıyla paylaştılar. Proje daha az atık çıkarmak, doğal kaynakları korumak, enerjiden ve iş gücünden tasarruf etmek amaçlı yapılmıştır.

7.Sınıf Fen Bilimleri Karışımları Ayırma Yöntemleri

7.Sınıf İngilizce Dersi Superstitions Konusu Tiyatro Etkinliği

7.Sınıf Elementlerin Sembolleri Etkinliği ve 8.Sınıf Kimyasal Tepkimeler Konusu Yanma Olayı Etkinliği

7.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce Dersi Wild Animals Ünitesinde öğretmenleri Kağan AYDIN ve okulumuz personeli İbrahim İLAL´in yardımı ile Acıpayam Orman Bölge Müdürlüğü´nden ücretsiz temin ettikleri kuş yuvalarını okulumuz bahçesinde bulunan ağaçlara astılar.

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Maddenin Tanecikli Yapısı Ünitesinde çözünme hızına etki eden faktörleri incelediler ve karılımlar konusunda farklı karışımlr hazırladılar.

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Kuvvet Hareket Ünitesi Paskal Prensibi ile Çalışan Kepçe Modeli

7.Sınıflar İngilizce Dersi Wild Animals Sokak Hayvanları için barınak yaptılar. Barınakların üzerine ingilizce slogan yazdılar. Öğrenciler ders esnasında hem ingilizce konuştular hem de hayvan ve doğa bilincine eriştiler. Daha sonra yaptıkları barınakları okul bahçemizin çeşitli yerlerine koydular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

7.Sınıf Fen Bilimleri Dersi Kuvvet Hareket Ünitesi Kayı-Sıvı-Gaz Basıncı Etkinliği

7.Sınıflar Wild Animals Konusu Videosu

7.Sınıf Koordinat Sistemi Sıralı İkilileri Buluyorum Şekilleri Çiziyorum

7.Sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Duyu Organları Etkinliği

7.Sınıflar Dilimizi Yabancı Sözcüklerden Arındırma Etkinliği: Türkçesi Varken

7.Sınıflar İngilizce Dersi "past tense irregular verbs" konusu Düzensiz Fiiller Memory Card Oyunu

7.Sınıf öğrencilerimiz İngilizce sınıfı 29 Ekim panosunu oluşturdular. Emeği geçen herkese teşekkürler...

7.Sınıf İngilizce dersinde düzensiz fiileri yapboz oynayarak öğreniyorlar. Fiillerin 1. ve 2. hallerinin yazılı olduğu yapbozları bulup eşleştirdiler.

7.Sınıflar Denetleyici ve Düzenleyici Sistem etkinliği ve 8.Sınıflar Hücre Bölünme Çeşitleri etkinliği yaptılar.

7.Sınıflar İngilizce derslerinde İnteraktif Oyun uygulaması ile dersleri daha eğlenceli geiriyor. Öğretmenleri Kağan AYDIN rehberliğinde çalışmalarını sürdüren öğrencilerimize başarılar dileriz.

Fen ve Teknoloji Öğretmeni Arife CAN rehberliğinde 6.Sınıf öğrencilerimizden İskelet Sistemi, 7.Sınıf öğrencilerimizden Boşaltım Sistemi etkinliği yaptılar.