T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

”23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

       Bayram kutlamaları saygı duruşu ve akabinde İstiklâl Marşı´nın okunmasının ardından başladı. Türkçe öğretmenimiz Emine SOYKAN´ın günün anlam ve önemini anlatan  konuşmasının ardından öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Velilerimizin de yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar öğrencilerimiz arasında düzenlenen yarışmalar ile sona erdi.

     Hazırlanan program için başta Okul Müdürümüz Hüseyin AVCI´ya, programın hazırlanmasında büyük emekleri bulunan okulumuzun saygıdeğer öğretmenlerine, bayram çoşkusunu doyasıya yaşayan öğrencilerimize, okulumuzun değerli çalışanları İbrahim İLAL ve Ramazan ÇALHAN´a,  ses sistemi için (Çalhan Müzik)Yüksel ÇALHAN´a ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederiz. 

 

Fotoğraflar en yakın zamanda yüklenecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2017 - Güncelleme: 23.04.2017 23:43 - Görüntülenme: 404
  Beğen | 0  kişi beğendi