T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / ÇAMELİ - Güzelyurt Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bayram kutlamaları başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş Türk büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Türkçe Öğretmenimiz Emine SOYKAN´ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından sınıflarımızın hazırladığı dans gösterilerine geçildi. Okunan şiirler, yapılan yarışmalar ve tiyatro gösterilerinin ardından program sona erdi.

    Programın ardınan öğrenciler Çameli Belediyesi´nin katkıları ile kurulan oyun parkında eğlendiler. Palyaço gösterilerinin yapıldığı programda, öğrencilere geleneksel Osmanlı macun şekeri ikram edildi. Yüz boyama etkinliklerinin yapıldığı bayram kutlamaları velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

    Hazırlanan program için başta Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz ARSLAN´a, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Hasan Ali AKŞİT´e, Mahalle muhtarımız Sayın Mevlüt ATİK´e, Okul Müdürümüz Hüseyin AVCI´ya, ses sistemi için Sayın Yüksel ÇALHAN´a, programın hazırlanmasında büyük emekleri bulunan okulumuzun saygıdeğer öğretmenlerine, bayram çoşkusunu doyasıya yaşayan öğrencilerimize, okulumuzun değerli çalışanları İbrahim İLAL ve Ramazan ÇALHAN´a, ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederiz. 

 

Fotoğraflar için lütfen tıklayınız

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.04.2016 - Güncelleme: 23.04.2017 23:31 - Görüntülenme: 466
  Beğen | 0  kişi beğendi